Homepage Visual Truck

Over Pit Beton

Sinds 1965 is Pit Beton gevestigd aan de Sint Felixweg 2 te Kamperland, op het eiland Noord-Beveland op korte afstand van Goes. De heipalen worden gefabriceerd in alle courante afmetingen met vrijwel geen beperkingen in lengte of extra voorzieningen. Alle mogelijke extra's, zoals bijvoorbeeld aardedraad, extra kopwapening en zelfs ribbels aan de kop zijn mogelijk.

De grootste afzet vindt plaats in Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant, maar ook België is een belangrijke markt, hoofdzakelijk infrastructurele werken. In Nederland bevoorraden wij hoofdzakelijk heistellingen voor de woningbouw en utiliteitsbouw, maar ook voor bijvoorbeeld de Betuweroute, Westerscheldetunnel en diverse overige grote infrastructurele werken is Pit Beton leverancier van de palen.

Het volledige heiwerk kan ook door Pit Beton verzorgd worden, inclusief eventueel koppensnellen. Onze machines zijn modern en de werken worden onder VCA-certificaat uitgevoerd.

Vanaf de start van ons bedrijf hebben wij voor aansprekende projecten geleverd zoals de kerncentrale Borssele, DOW Chemical Terneuzen. Meer recent zijn de leveringen voor de HSL-lijn en de Westerscheldetunnel.

De kernwoorden van Pit Beton zijn dan ook:

Kwaliteit: 
Alle palen worden onder KOMO-productcertificaat geleverd en wij zijn sinds 1 september 2007 in het bezit van het EG-FPC certificaat (CE-markering).

Wij hebben een kwaliteitssysteem waarin wij de norm ISO9001:2008 volgen.
  
Flexibiliteit:
Door de platte organisatiestructuur en de flexibele en adequate houding van de medewerkers is de dienstverlening naar onze opdrachtgevers goed bekend.
       
Expertise:
De langdurige kennis en ervaring van het product alsook de knowhow op het gebied van grondmechanica en advisering in de geotechniek geven een extra toegevoegde waarde aan zowel het toeleveren als het heien van de palen.