Over Pit Beton


Sinds 1965 is Pit Beton gevestigd aan de Sint Felixweg 2 te Kamperland, op het eiland Noord-Beveland op korte afstand van Goes. De heipalen worden gefabriceerd in alle courante afmetingen met vrijwel geen beperkingen in lengte of extra voorzieningen. Alle mogelijke extra's, zoals bijvoorbeeld aardedraad, extra kopwapening en zelfs ribbels aan de kop zijn mogelijk.

De grootste afzet vindt plaats in Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant, maar ook Belgiƫ is een belangrijke markt, hoofdzakelijk infrastructurele werken.

In Nederland leveren wij onze prefab heipalen voor woningbouw en utiliteitsbouw, zoals Hotel Brittania in Vlissingen of de bouw van een vakantiepark in Nieuwvliet-Bad en grote woningbouw projecten, maar ook bijvoorbeeld uitbreidingen van bedrijven zoals in het havengebied of industrie terreinen was Pit- Beton leverancier van de heipalen.

Ook verzorgen wij naast de productie van de heipalen het heiwerk. Pit-Beton heeft een nauwe samenwerking met diverse Hei bedrijven waarin we de aannemer grotendeels ondersteunen en adviseren.

Vanaf de start van ons bedrijf hebben wij aansprekende projecten geleverd zoals de kerncentrale Borssele, Dow Chemical, de HSL lijn, de Betuwe route, Westerschelde tunnel en de meer recente werken zoals de uitbreiding bij Kloosterboer/AMC/Oatly.

De kernwoorden van Pit Beton zijn dan ook:

Kwaliteit: 
Alle palen worden onder KOMO-kwaliteitsverklaring geleverd en wij zijn sinds 1 september 2007 in het bezit van het EG-FPC certificaat (CE-markering).
  
Flexibiliteit:
Door de platte organisatiestructuur en de flexibele en adequate houding van de medewerkers is de dienstverlening naar onze opdrachtgevers goed bekend.
       
Expertise:
De langdurige kennis en ervaring van het product alsook de knowhow op het gebied van grondmechanica en advisering in de geotechniek geven een extra toegevoegde waarde aan zowel het toeleveren als het heien van de palen.